• CUKIER KOKOSOWY 500G (PALMOWY) - TARGROCH

Cukier kokosowy jest całkowicie naturalnym cukrem, który jest wytwarzany przez gotowanie małych pąków kwiatowych palmy kokosowej. Ma lekki, podobny do karmelu smak, a zatem jest wyśmienitą alternatywa dla zwykłego cukru.

15.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 0
Kurier (Pobranie) 0
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Poczta Polska 15
Poczta Polska (Pobranie) 20
Kurier 35
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.6 kg

Zamówienie telefoniczne: 601498660

Zostaw telefon

Cukier kokosowy 1000g

Cukier kokosowy jest całkowicie naturalnym cukrem, który jest wytwarzany przez gotowanie małych pąków kwiatowych palmy kokosowej. Ma lekki, podobny do karmelu smak, a zatem jest wyśmienitą alternatywa dla zwykłego cukru.

Sposób użycia: stosować w taki sam sposób jak zwykły cukier. Można dodać do koktajli, napojów zimnych lub gorących, deserów.

Właściwości:
- niski indeks glikemiczny Gl:35
- nierafinowany
- naturalna alternatywa dla białego cukru
- lekko karmelowy smak sprawdza się doskonale w kawie, herbacie oraz wypiekach

Informacja o alergenach: produkt może zawierać śladowe ilości sezamu, selera, migdałów, dwutlenku siarki SO2, różnych orzechów. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100% wykluczyć wystąpienia w produkcie śladowych ilości tych surowców.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Wartość odżywcza produktu w 100 g  w porcji 10 g  % RWS w 10 g 
Wartość energetyczna  1598 kJ/382 kcal 160 kJ/38 kcal  1,90 %
Tłuszcz
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,4 g
0,4 g
0,04 g
0,04 g 
0,06 %
0,20 %
Węglowodany
w tym cukry
93,4 g
91,5 g
9,34 g
9,15 g
3,6 %
10,2 %
Błonnik 1,9 g 0,19 g   -
Białko 1,1 g 0,11 g  0,22 %

RWS - Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal)

Opakowanie 1000 g zawiera 100 sugerowanych porcji.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie