
Już dziś zamów newsletter Kuferka Smaku, a będziesz otrzymywać najnowsze promocje i oferty.
BATON KOKOS CREME BIO 22 g - RAPUNZEL
Opis
SKŁADNIKI
Cukier trzcinowy Rapadura*, cukier trzcinowy cristallino*, masło kakaowe*, mleko w proszku pełne*(12%),
orzechy kokosowe*(12%), tłuszcz palmowy nieutwardzony*, masa kakaowa*, emulgator: lecytyna sojowa*, bourbon wanilia*
*certyfikowany składnik ekologiczny
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
wartość energetyczna - 2547 kJ/613 kcal
tłuszcz - 45,4 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 31,9 g
węglowodany - 44,6 g
w tym cukry - 43,6 g
błonnik - 2,6 g
białko - 5,2 g
sól - 0,18 g
INFORMACJA ALERGENNA
Zawiera: laktoza, orzechy, soja