• MIGDAŁY BLANSZOWANE - KUFEREK SMAKU

Migdały blanszowane

WAGA
25.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier (Pobranie) 15
Poczta Polska 15
Poczta Polska (Pobranie) 20
Kurier 35
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.6 kg

Zamówienie telefoniczne: 601498660

Zostaw telefon

Migdały stanowią doskonały dodatek do ciast, tortów, placków, ciasteczek, babek, lodów, a także do sałatek owocowych, potrawek, farszy, dań z makaronu oraz ryb i mięs. Migdały mogą służyć do dekoracji i zdobienia wyrobów cukierniczych.

Składniki

Migdały blanszowane

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Migdał jest naturalnym źródłem: 

> Magnezu - który przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni oraz układu nerwowego
> Cynku - pozwala zachować zdrowe włosy, paznokcie, skórę oraz w utrzymaniu prawidłowego widzenia
> Żelaza -pomaga w transporcie tlenu, prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny
> Fosforu - wspomaga utrzymanie zdrowych kości i zębów

 

Wartość odżywcza produktu

W 100 g

W porcji 50 g

%RWS* w 50 g

Wartość energetyczna

2393 kJ / 572 kcal

1197 kJ / 286 kcal

14 %

Tłuszcz

- w tym kwasy tłuszczowe nasycone

52 g

4,74 g

26 g

2,37 g

37 %

12 %

Węglowodany

- w tym cukry

20,5 g

4,2 g

10,3 g

2,1 g

4 %

2 %

Błonnik

12,9 g

6,5 g

-

Białko

20 g

10 g

20 %

Sól**

0,04 g

0,02 g

< 1 %

 

Możliwe naturalne odchylenia.
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie.
*RWS - Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).

 

Informacje o alergenach

W zakładzie pakowane są również: sezamprodukty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie